x
Фото книга
 

Какво е фото книга

Фото книгите са вид съвременни фото албуми, чиито страници представляват непрекъснато фотокопие, сгънато в средата. Това е реална снимка направена по фото-химичен път, а не принтирано с мастила на тънка принтерна хартия. Панорамното отваряне ги прави по-ефектни и практични от традиционните албуми,  съдържащи стотици отделни снимки без специални оформление.

 

panoramno izobrajnie bez prekysvane v sredata copy_

 

Нашите графични дизайнери внимателно подбират вашите кадри за да предадат на всяка страница индивидуален дизайн.Това е характерно за всяка фото книга. Те обработват всички снимки с Photoshop за да изглеждат снимките живи и наситени с цветове.

 

Твърдите и дебели корици  осигуряват солиден вид и дълъг живот на Вашата книга и се предлагат в 4  варианта:

а. корица фото-снимка

б. изчистена кожена корица

в. Кожа с вградена снимка

Фото корици

Ваша снимка и текст на корицата,  за да стане книгата Ви уникална и единствена.

foto koriciA

Кожени корици

Голямата гама от  кожи ще придаде на вашата книга по-тежък и лусксозен вид.   разгледай гамата от естествени кожи

3


Кожени корици с вградена снимка

Чудесна комбинация между първите два вида корици. Има два варианта за влагане на изображение под формата на прозорец или ивица.

koja s vlojeno izobrajenieA

 

Фото книгите се предлагат в десетки варианти на размери и формат.

Размерите се варират от 10х10см за най-малките албумчета до 40х45см за най-големите ни сватбени книги.

Форматите, в които се прадлагат са квадратен, портретен и панорамен.

5

Фото книгите предлагани от FoToGmG.bg се изработват изцяло на ръка, за да се постигне безупречно качество. По неповторим начин те Ви позволяват да съхраните своите сватбени моменти и миговете, прекарани с любимите Ви хора. Незаменими са и когато искате да представите своя бизнес и портфолио.

 

Сватбени фото книги

IMG_6028CwebA

По традиция сватбените фотографии се подреждат и пазят в красив албум, който да разказва с години за най-специалния Ви ден. Ние създаваме неповторими сватбени книги, с които целим да уловим Вашата индивидуалност, настроението и емоциите.Стремим се винаги  да надминаваме очакванията Ви с уникален дизайн и оформление. С внимание създаваме всяка сватбена книга и сме готови да се съобразим и с най-взискателните вкусове. За нас е важно да Ви удовлетворим като се съобразим с Вашите идея и визия. В албума по Ваше желание мога да се включат различни мотиви, цитати и стихове, може да иберете сами желаната тема или любимия си цвят, който да преобладава.

 

snimka za svatbeni knigiA

 

Всяка сватбена книга, създадена от нас е уникална и не прилича на никоя друга.Тя ще отрази вашия стил и характер, както и настроението, запечатано на снимките от големия Ви ден.

Оформлението на страниците може да бъде направено според вашите виждания и предпочитания, може да се използват любимите ви цветове и да се вмести текст или пожелания от близки и приятели.

snimka za svatbeni knigi hessel danailaA

Направете чудесен подарък за ваши близки или за себе си.

Изпратете ни CD със снимки, за да получите прекрасна сватбена книга.

9

 

Детски фото книги

Най-милите моменти и приключения на малчугана, събрани на едно място, за да Ви радват и даряват усмивка всеки път, когато отворите фото книгата създадена специално за Вас.

snimka detski knigi vanesa copyA

Семейни и юбилейни фото книги

Подредете архива от стари и нови семейни снимки по уникален модерен начин във фото книга, която да разказва за Вас и семейството Ви.

snimka za semeini knigiA

Show Comments (1)