Сватбени албуми и галерии Read more »
Сватбени
03.02.2015
103
x
Сватбени


сватбен албум
1_c79399e8cfcc3b6e024c3fe487dbaad3-150x150

сватбена галерия
1_bc8fab82c212ec7d601417a3d287dfd0-150x150

Сватбената фотография е много отговорна задача. Не всеки ден е Вашето сватбено тържество, поради тази причина всеки един момент от Вашата сватба е много важен, а ние знаем как да го предадем в кадри и изображения. Ние осъзнаваме отговорността, която поемаме отразявайки този специален за Вас ден, имаме необходимият опит и умения да се справим с фото заснемането по най-добрия начин.

FoToGmg.bg Ви предлага цялостно фото заснемане за Вашия сватбен ден!
От подготовката на булката и посрещането на гостите в дома на младоженеца до последния ритуал. Ще запечатаме незабравимите моменти по сключването на църковния и гражданския брак, всички ритуали и емоциите на Вашето семейство и приятели.

Оферта съобразена с Вашия бюджет.
Получавате:
-Кратка артистична фотосесия в сватбения ден.
-Индивидуална обработка на всички кадри, без ограничение в техния брой, за да разкажем Вашата история.
-DVD дискове с всички файлове в оригинален размер и висока резолюция във формат JPEG и специално изготвеналуксозна обложка.
-Двама професионални фотографа за цялата сватба от подготовката на булката до последния ретуал в ресторанта, което увеличава многократно възможностите за заснемането на всеки специален момент.

 
x
Портрети

Портретната фотография има за цел заснемането на портрет на даден човек или малка група от хора, обикновено представящ ги в добра светлина. Както и другите видове портрети, фотографския портрет се съсредоточава върху лицето, въпреки че могат да бъдат включени тялото и фонът. Портретната фотография съществува откакто е изобретен и популяризиран фотоапаратът. В средата на 19 век моделите обикновено заставали на едноцветни фонове и били осветявани отгоре с меката светлина на прозорец и всичко друго, което можело да се отрази с огледала. С развитието на техниката, възможността за заснемане с по-кратки експонации дала на фотографите по-голяма творческа свобода, което довело до създаването на нови стилове портретна фотография. Съвременните портретни фотографи се стремят да уловят не само образа на човека, но и неговите мисли и настроение в този момент.

Истинско предизвикателство е правенето на фотографски портрети. Необходимо е едно по-дълбоко наблюдение над вечно движещата се енергия отразяваща всеки човек. Всичко зависи от Вас – бъдете себе си и изживеите емоцията предлагаща портретната фотография. Ние разполагаме с пригодено за целта студио, оборудвано с професионално осветление съобразено с изискванията за портретната фотография. Предлагаме на нашите клиенти както портретна фотография, така и арт, будоарна и актова. При портретната фотография от особено значение освен осветление е и декора – ние разполагаме и с двете. Както и при другите фотосесии и тук се правят голям брой кадри, като клиента сам помоща на фотографа избира желаните кадри които ще бъдат професионално обработени. Стремим се да удовлетворим всяко желание на нашите клиенти.

 
Ретро
03.02.2015
47
x
Ретро


Единични
2

Двойни
ZL1_0006

Семейни
ZL1_0303

Приятели
ZL1_9894a

Смешни
ZL1_8387

Направете подарък на Вас и Вашите близки, с уникална ретро фотосесия. Потопете се в една отминала епоха. Ние ще Ви накарме да се почувствате както през времето на буржоазията. Разгледайте нашите ретро снимки и ако кадрите Ви заинтригуват – заповядайте и оставете останалото на нас. Ще останете удивени от богатия избор на дамски, мъжки и детски ретро облекла във размери, които в съчетани с нашите фонове и аксесоари, ще Ви потопят в една отдавна отминала атмосферата. Самостоятелни, портретни, семейни или групови – снимките могат да бъдат в зависимост от Вашите предпочитания които ние сме готови да удовлетворим изцяло.  Преди да започне фотосесията се започва с избора на костюм / рокля. След това следва гримиране за дамите .  Снимките се правят с един костюм / рокля, но с различни шапки, аксесоари, ветрила, марабута, чадъри.  След заснемането клиента сам избира желаните кадри. Освен двете студиа в град Добрич, имаме и ретро фота по северното черноморие – точното местоположение можете да видите в раздел КОНТАКТИ.

 
Детски
04.02.2015
41
x
Детски


2015
GHV_6951

2014
GHV_6951

2013
ZL1_2467a

Ние разполагаме с две оборудвани за целта студиа, в замивимост от възраста и предпочитанията на клиента.Всяко студио е отоплено и предразполага за удобството и уюта на Вашето дете. Във всяко студио има различни декори, аксесоари както и много тематични костюми според темата на фотосесията. Разполагаме с добре обучен екип от аниматори, които могат да усмихнат всяко дете. По време на фотосесията се сменят няколко различни декора и костюма по желание на клиента. По време на фотосесията се правят много кадри и клиента сам си избира според избраната фотосесия. Нормално е за 30 минути снимане да се получат над 100 кадъра. Предлагаме и външна фотосесия на място по желание на клиента. Всички избрани кадри се обработват от професионалисти – цветова корекция индивидуално на всеки кадър, има възможност и за арт обработка. За външните фотосесии разполагаме с асистенти (осветители), което е от съществено значение за добър краен продукт към който се стремим. Всеки клиент независимо от вида на избраната фотосесия получа всички обработени кадри на двд носител плюс индивидуално изготвена обложка в най-кратък срок. Изготвяме и всякакви сувенири, магнити, чаши, ключодържатели, календари. Всичи наши клиенти получават отстъпка при копирането на снимки които FoToGmG.bg в правил. Стремим се да се съобразим с желанията и възможностите на всеки клиент индивидуално, както и да направим фотосесията в удобно за тях време. Специално за фотосесиите работим и извън работно верме при предварителна договорка. Ние държим всеки клиент да остане доволен Усмивките по лицата са най-голямата отплата за нас. Всички фотосесии се получатав на дигитален носител двд… с възможно най-кратки срокове. Всички предлагани пакети и видове фотосесии може да разгледате в раздел ЦЕНИ.

 
Снимки на випускниците Read more »
Абитуриенти
04.02.2015
124
x
Абитуриенти


ЕГ Гео Милев
ЕГ Гео Милев

ПМГ „Иван Вазов“

ПГАС
ПГАС

ПГВМ Проф. д-р Г. Павлов
ПГВМ Проф. д-р Г. Павлов

ПГЗ Т. Рачински гр.Ген. Тошево
ПГЗ Т. Рачински гр.Ген. Тошево

ПГМЕ М.В.Ломоносов
ПГМЕ М.В. Ломоносов

ПГТ П.К. Яворов
ПГТ П.К. Яворов

ПГТОЛП
ПГТОЛП

СОУ Д. Талев
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

СОУ Дора Габе
СОУ Дора Габе

СОУ Кл. Охридски
СОУ Климент Охридски

СОУ Л. Каравелов
СОУ Л. Каравелов

СОУ П.Р. Славейков
СОУ П.Р. Славейков

СОУ Проф. д-р А. Златаров – Шабла
СОУ Проф. д-р Асен Златаров гр.Шабла

СОУ Ст. Караджа гр.Каварна
СОУ Ст. Караджа гр.Каварна

ФСГ
Васил Левски
ФСГ Васил Левски

ХГ Св.Св. Кирил и Методий
ХГ Св.Св. Кирил и Методий

СУ
Г.С. Раковски
СУ Г.С. Раковски

СОУ Хр.Смирненски с.Оброчище
СОУ Хр. Смирненски с.Оброчище

СОУ
Хр.Смирненски
с.Крушари
СОУ Христо Смирненски с.Крушари

В галерията може да разгледате една малка част от абитуриентските фотосесии които сме заснели. За фотосесиите използваме професионално студийно осветление. Снимаме на място удобно за учениците както и в оборудваното ни студио. Студиото само по себе си е на площ от 120 кв./м. С обособени в него декори, които са специално направени за абитуриентите. Всеки индивидуално избира на кои декори желае да бъде заснет. Първоначално запознаваме класа с видовете албуми, които изготвяме. Всеки ученик сам избира както размера на албума, така и вида на корицата. Специално за абитуриентите предлагаме студийна, външна, зимна и ретро фотосесия. Следва назначаване на дата за снимките, която е съобразена с желанията и възможността на учениците. След провеждането на всяка от фотосесиите се дава възможност абитуриентите сами да направят избора на кадри които ще съставят тяхната лична индивидуална станица в албума. Албума ще съдържа освен всички снимки избрани снимки от фотосесиите, така и обща снимка на класа, снимка на училището, както и специално подготвено послание от класния ръководител придружено с негова снимка. На края на всеки албум ще има списък на целия клас. Към всяка от фотосесиите ние ще подходим професионално и индивидуално към всеки един, за да получим перфектен краен резултат и разбира се усмивки на лицата на абитуриентите.

 
x
360°


Визуализация на 360°
vizualizaciya-360

360-градусовите изображения се създават чрез фотографската VR технология.
Това са панорамни снимки пресъздаващи пространствата по начин,
по който не би могла нито една обикновена снимка.
Представете своя хотел в най-добрата му светлина!
FoToGmG.bg Ви предлага изработване на виртуален тур чрез VR технология.
Това е тип цилиндрична фотография или панорамно изображение, пълен 360 –градусов тур по хоризонтала, с възможност за контролиране на движението и приближаване. Опцията за промяна на перспективата създава неповторимо усещане за триизмерност. Тази иновативна технология има неоспорими предимства пред двуизмерното изображение, създавано от една обикновена снимка. Предложете на бъдещите си клиенти да направят разходка из Вашия хотел, преди още да са прекрачили прага му. Покажете им в най-добра светлина лоби бара и ресторанта, стаите и апартаментите, накарайте ги да помечтаят за релакс, като ги разведете из СПА комплекса или за нощни забавления в дискотеката на Вашия хотел. С този метод клиентите Ви лесно ще придобият пълна представа за пространството и удобствата в помещенията и невероятната гледка, която се открива от тях към красивото Българско Черноморие.